• 011/329-18-02

  • office@fenikstrade.rs

O nama

O nama

Uvek smo tu za Vas, naš stručni kadar će Vam razrešiti sve nedoumice vezane za spoljnotrgovinsko poslovanje.

Zašto izabrati nas?

- Postojimo već punih 15 godina
- Mi smo porodična firma
- Imamo stručni i kvalifikovani kadar
- Sve što vam treba na jednom je mestu - kod nas
- Iz dana u dan rastemo i razvijamo se

Budite naš klijent - na obostrano zadovoljstvo.

Ko smo mi?

Mi smo preduzeće-porodična firma- koja se uspešno bavi poslovima međunarodne špedicije već punih 15 godina. Ne samo opstanak našeg preduzeća već uspešan rast i razvoj u periodu od 15 godina govori o kvalitetu koji pružamo svim našim klijentima.

Kako radimo?

Radimo uz punu posvećenost svakom klijentu. Zadovoljavamo sve potrebe klijenata po principu – sve na jednom mestu. Dajemo stručnu i logističku pomoć iz oblasti spoljntrgovinskog poslovanja (uvoza-izvoza, skladištenja, transporta roba). Naša poruka „Vaš špediter“ označava nas kao vernog pratioca i saveznika Vašeg poslovanja, gde nam je cilj obostrani rast i razvoj.

Čemu težimo

Težimo da i dalje sveobuhvatno zadovoljavamo potrebe naših klijenata. To što su sa nama mnogi od samog početka ( punih 15 godina) najveća nam je satisfakcija. Cilj nam je graditi dugoročne poslovne odnose koji donose najbolje rezultate za sve učesnike. Stvaranje prijatne atomsfere za rad, uz zadovoljenje potreba zaposlenih bitna je odrednica našeg poslovanja.Rast, razvoj, povećanje broja klijenata i naših kapaciteta naš je permanentni cilj, a sve u skladu sa zadovoljenjem zahteva standarda menadžmenta kvaliteta ISO 9001:2008.